‘spiegelbeeld’workshop

Workshop Kamishibai-verteltheater Spiegelbeeld
Een workshop waarbij het prentenboek Spiegelbeeld centraal staat. De belevenissen van de vijfjarige Kelsey zijn voor alle kinderen herkenbaar: anders zijn, vriendschap, onzekerheid en zelfvertrouwen. Op een natuurlijke wijze zijn de thema’s burgerschap,
diversiteit en het zelfbewustzijn van het jonge kind verweven in de workshop. Deze  workshop is geschikt voor groep 1, 2 en 3.

20180111_092511-1-1

 

Tijdens de spiegelbeeldworkshop wordt het leesplezier van het jonge kind gestimuleerd en wordt er gewerkt aan de doelen woordenschat uitbreiding, boekoriëntatie en verhaalbegrip.

Dayenne Schurman – de Bruin komt naar je school, bibliotheek of op je verjaardagsfeestje met een Kamishibai-verteltheater.

In dit magische theater worden vertelplaten getoond die steeds een scene uit het verhaal Spiegelbeeld in beeld brengen en zijn doe-opdrachten verwerkt en gaan we met echte spiegels aan de slag.

De belevenissen van de vijfjarige Kelsey zijn voor alle kinderen herkenbaar: anders zijn, vriendschap, onzekerheid en zelfvertrouwen. Kelsey is een meisje dat onzeker is over haar uiterlijk en bang is anders te zijn. Als ze samen met haar oma in het park loopt ziet ze haar spiegelbeeld in de vijver en verzucht; ‘ik vind dat meisje niet mooi! Ik vind haar stom!’
Iedereen is weleens onzeker over zichzelf. Maar hoe gaat Kelsey hiermee om? Hoe helpt haar oma haar met dit dilemma? Ook nieuwsgierig naar de belevenissen van Kelsey?

Boek dan hier de Workshop Kamishibai-verteltheater Spiegelbeeld

 

 

Workshop Verhalenverteller Spiegelbeeld
Een workshop waarbij het prentenboek Spiegelbeeld centraal staat. De belevenissen van de vijfjarige Kelsey zijn voor alle kinderen herkenbaar: anders zijn, vriendschap, onzekerheid en zelfvertrouwen. Op een natuurlijke wijze zijn de thema’s burgerschap,
diversiteit en het zelfbewustzijn van het jonge kind verweven in de workshop. Deze workshop is geschikt voor groep 1, 2 en 3.

img-20180101-wa0025.jpg
Verhalen vertellen prikkelt de fantasie!
Tijdens de spiegelbeeldworkshop wordt het leesplezier van het jonge kind gestimuleerd en wordt er gewerkt aan de doelen woordenschat uitbreiding, boekoriëntatie,  verhaalbegrip, verhaal bedenken, omgang met I-pad, QR-code en jezelf presenteren.
Tijdens de spiegelbeeldworkshop schildert/tekent het kind zijn eigen prent voor het kamishibaiverhaal.

Vertelt het trots zijn verhaal aan het publiek. Het moment of fame wordt (digitaal) vastgelegd.

Oma, opa, mama, papa en alle vrienden kunnen het verhaal terug zien via een eigen (beveiligde) QR-code.

Boek  hier de Workshop Verhalenverteller Spiegelbeeld