The making of 'Spiegelbeeld'; De avonturen van Kelsey

Mijn eerste publicaties

Wat ooit met een wens en een verhaal begon is binnen korte tijd uitgegroeid tot een groot project, dat alleen maar groter en groter aan het worden is dankzij steun uit verschillende hoeken. Vooral de mooie woorden van Deborah Goudland, die geven mij die extra kracht en energie. ‘De uitspraak: Ik zie wel waar het schip strandt, moeten we loslaten! JIJ, en alleen JIJ bent KAPITEIN op JOUW schip. Jij hebt een doel voor ogen. Stippel je koers uit en vaar uit. Er zullen momenten zijn waarbij je terecht komt in rustig vaarwater maar ook momenten dat de zee woest en flink tekeer zal gaan. Vaar uit en verover de wereld met Spiegelbeeld’ Aldus Deborah.

Mijn eerste publicatie!!!  In Nieuwsblad de Zaankanter. Woensdag 21 februari volgt een uitgebreid interview in deze krant.

Knipsel1.PNG

Via onderstaande links kom je op nog meer publicaties over mijn prentenboek Spiegelbeeld of boekpresentatie.

Woensdag 28 februari verschijnt mijn interview:

‘Ik schreef een boek’ in het tijdschrift hhb-vriendin-720x400.jpg.

Zaterdag 3 maart ben ik rond 11 uur te horen op MART radio

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s