Geen categorie·The making of 'Spiegelbeeld'; De avonturen van Kelsey

Part 7: Ik verga van de zenuwen!!!

Ik verga van de zenuwen!!!

Over 4 dagen start mijn crowdfunding…..

Spiegels en ramen voor ieder kind! Ook in Suriname!

Waarom deze actie?
In Suriname is in de kleutergroepen een groot te kort aan prentenboeken. De boeken die er wel zijn missen de echte connectie met het donkere kind. Daarom zal het prentenboek Spiegelbeeld een verrijking zijn voor de klassen van Suriname. Een verhaal waarin de kleuters zichzelf zullen herkennen. Verder zal het verhaal bijdragen aan een positief zelfbeeld.‘Ik mag er zijn!”

Wat is er nodig?
Om deze actie te doen slagen is er een bijdrage in de drukkosten nodig voor de prentenboeken die naar Suriname gaan. Als ook een bijdrage om het prentenboek daadwerkelijk in Suriname te kunnen verspreiden.

Ik verga van de zenuwen!! Zal het? Zal het mij lukken om de kleuters in Suriname te kunnen verblijden met mijn prentenboek Spiegelbeeld?

Als ik zie hoe mijn kids genieten, zich herkennen en zich spiegelen. Geeft mij dat een heel dankbaar en trots gevoel.
Dus Dayen, weg met die zenuwen!! Haha

Jouw netwerk en het netwerk van jouw netwerk gaan dit bericht en je crowdfunding massaal delen. Toch?

Spiegels en ramen voor ieder kind! Ook in Suriname!

Deze diashow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s