The making of 'Spiegelbeeld'; De avonturen van Kelsey

Part 5: Nieuwe aanwinst voor ‘Spiegelbeeld’.

De afgelopen week zijn er nieuwe interessante stappen gezet op weg naar de geboorte van mijn eerste prentenboek. Nu ik de vrijheid heb om mijn ideeën en wensen op eigen wijze in te vullen, kan ik mijn creatieve geest een vrije rol geven. Het eigenaarschap blijft nu volledig in eigen handen en is niet gebonden aan invloeden van buitenaf. Dit besluit brengt ook weer nieuwe vragen naar voren, zoals: welke keuzes maak ik ten opzichte van de titel, de vormgeving, de papierkeuze, de oplage, de manier van distribueren en de marketing van mijn prentenboek? Dit geeft veel vrijheid en vergroot mijn kennis van het uitgeven van een boek, maar heeft mij ook doen inzien dat ik een team van gelijkgestemde professionals om mij heen moet verzamelen die mij kunnen helpen om mijn droom ten uitvoer te brengen.

Lisa Peperkamp kinderboekenambassadeur van 'Spiegelbeeld' de avonturen van Kelsey derijkeleeromgeving prentenboek diversiteitOm deze reden heb ik aan Lisa Peperkamp gevraagd of zij mee wil werken aan de totstandkoming van het prentenboek en de serie. Jaren geleden heb ik Lisa, als leerkracht, leren kennen als een professional met een creatieve geest, die net als ik oplossingen bedenk die buiten de box vallen. Zij is artistiek, communicatief sterk en een topper in netwerken!

Daarom meld ik met trots dat Lisa vanaf heden de ambassadeur is van het prentenboek ‘Spiegelbeeld’: De avonturen van Kelsey en de daarop volgende serie. Als vertegenwoordiger maakt ze zich sterk voor boeken met het thema diversiteit. Lisa zal zich richten op een breed publiek: ouders, leerkrachten, basisscholen, pabostudenten, bibliotheken, boekhandels, maar uiteraard vooral op kinderen.

Ook zal zij zich bezighouden met het leggen van contacten tussen verschillende partijen, netwerken, teksten reviseren/redigeren, artikelen plaatsen in kranten, pr en de promotie.

Blijf je graag op de hoogte van dit mooie avontuur, volg dan mijn blog via de mail of via mijn facebookpagina ‘Spiegelbeeld’; De avonturen van Kelsey .

Dayenne

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s