The making of 'Spiegelbeeld'; De avonturen van Kelsey

Part 4: Mijn eigen boek uitgeven! Wat een avontuur!

 

 

 

 

Deze diashow vereist JavaScript.

Vrijheid! Creativiteit! Eigenheid! Eigenaarschap! Yes! Naast schrijver word ik ook uitgever! Past het uitgeven van een boek bij een creatieve geest, zoals ik?  Jazeker!

Na gesprekken met diverse uitgevers heb ik besloten om mijn prentenboek in eigen beheer uit te geven. Hierdoor hou ik de vrijheid gedurende het gehele proces van uitgeven.

Ik zie het uitgeven van het boek in eigen beheer werkelijk als een prachtige kans om mijn boek ‘Spiegelbeeld’; De avonturen van Kelsey van begin tot eind uit te werken en op een persoonlijke manier in de wereld te zetten.

Het in eigen beheer uitgeven van een boek is niet makkelijk, dat besef is er zeker wel.  Ik zal keihard aan de slag moeten. Het zal veel meer inzet van mij vragen dan wanneer ik het zou publiceren via een uitgeverij. Zij doen dit immers dagelijks. Voor mij wordt het een gaaf en creatief leerproces. Ik zie het zelf uitgeven van mijn prentenboek als een mooi gegeven voor het actief bijdragen aan de PR van mijn boek.  Het uitgeven van ‘Spiegelbeeld‘ zie ik als een verlengstuk van het schijfproces waar ik middenin zit. Ik heb er zin in! Ik ga het avontuur aan!

Blijf je graag op de hoogte van dit mooie avontuur, volg dan mijn blog via de mail of via mijn facebookpagina “Spiegelbeeld”; De avonturen van Kelsey .

Dayenne

2 gedachten over “Part 4: Mijn eigen boek uitgeven! Wat een avontuur!

  1. 12 jaar geleden ben ik ook begonnen met zelf uitgeven.Heb in die periode nu een kleine 50 schoolboeken uitgeven. Het is het mooiste werk wat er is, je kunt werken waar en waneer je wilt.
    Wens je veel succes!
    Peter

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s