The making of 'Spiegelbeeld'; De avonturen van Kelsey

Part 3: Dazzling Dayenne

Deze diashow vereist JavaScript.

Wham! This girl is on fire! 😂🔥
Vandaag studiedag gehad met alle collega’s van het bestuur STAIJ.
Zestien scholen bij elkaar. Wat een gezelligheid!

Ik heb een mooi compliment mogen ontvangen van de complimentenmeisjes.nl ☺️. Magisch mooi!!

Daarnaast was er ook een handlezeres. Twijfelachtig en sceptisch heb ik toch maar mijn handen laten lezen.
Pffff, tijdens de sessie heb ik haar een paar keer doordringend aangekeken. Hoe weet zij dit allemaal?🤔🙄🤣

Zo heb ik volgens haar een lus van dapperheid en een schrijversvork. “Een schrijversvork? Wat bedoel je daarmee?” Vraag ik haar. “Schrijf je?” vraagt ze aan mij.
Uhmm, uhmm met een ontkennende blik kijk ik haar aan..🙄
“Uit de lijnen is te zien dat je een creatieve geest hebt en dat herleidt weer naar beroepen als schrijvers en leerkrachten” Aldus de handlezeres.

Ook ben ik druk in de weer geweest met netwerken!!!
Weer een nieuw talent van mezelf ontdekt!!😂😂
Mijn prentenboek: ‘Spiegelbeeld’; de avonturen van Kelsey “promoten”!!🤭
De vele bekende en onbekende collega’s en directeuren die ik spreek, kunnen zich helemaal vinden in het gemis van prentenboeken met als thema diversiteit. Daar zou volgens hen verandering in moeten komen.

Als persoon, wil je jezelf herkennen in een ander. Althans, ik vind het belangrijk dat ik mezelf herken in anderen. Spiegelen en zelfreflectie zijn voor mij belangrijke onderdelen voor mijn zelfbewustzijn.
In de weinige boeken met als thema diversiteit wordt veelal gewerkt met stereotypen. Ik ben ervan overtuigd dat ‘Spiegelbeeld’ een verhaal is waar menig kind (en volwassenen), ongeacht hun afkomst en huidskleur, zich in zullen herkennen. Ik hoop echt dat ik met mijn positieve drive en spirit iedereen mee kan nemen in het creëren van meer spiegels.🤔

Ik zou het erg op prijs stellen als je mijn facebookpagina “Spiegelbeeld”; De avonturen van Kelsey zou willen liken, volgen en delen.

Blijf je graag op de hoogte van dit mooie avontuur, volg dan mijn blog via de mail of social media.

Dayenne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s